vesti24.mk

Tag : субвенции за земјоделците

Uncategorized

Почна исплатата на субвенциите за земјоделците

admin
Министерството за финансии започна со исплатата на субвенциите на земјоделците, веднаш по објавување на одлуката на Уставен суд во Службен весник со која ги отстранува...