vesti24.mk

Tag : суеверија

ЗАБАВА

Суеверија за Нова година: Бакнете се и отворете ја вратата на полноќ…

admin
Новата година се поврзува со многу суеверија и верувања, за подобра иднина, поголема среќа и пронаоѓање на вистинската љубов… Ви ги пренесуваме најинтересните суеверија и