vesti24.mk

Tag : Сузана Жуниќ

ЗАБАВА СВЕТ

Му се претстави на светот како неуредна домаќинка со моќен глас, 8 години подоцна изгледа сосема поразлично и заработува 33 милиони долари

Ferad Aruc
Кога излегла на сцената сите започнале да се смеат, мислејќи дека жената ќе се посрамоти, особено откако изјавила дека има 47 години и дека планира...
ЖИВОТ

Била најубава жена на Југославија: Таа се заљубила во него и горко зажали бидејќи животот и стана пекол

admin
Некогаш најубавата жена на Југославија се заљуби, па горко се покаја. Сузана Жуниќ ја понесе титулата Мис Југославија во 1988. година, а ја освои познатиот...