vesti24.mk

Tag : суперполнач

АВТОМОБИЛИ

„Tesla“ го ограничува користењето на суперполначите

Ferad Aruc
Компанијата „Tesla“ соопшти дека сите нејзини нови продадени воила што ќе бидат користени во комерцијални цели нема да може да ја користат мрежата со суперполначи.