vesti24.mk

Tag : Татко сексуално се изживувал врз 14-годишната ќерка

ЦРНА ХРОНИКА

Хорор во Тетово: Татко сексуално се изживувал врз 14-годишната ќерка, за случајот алармирале нејзини другарки

Ferad Aruc
Вчера во Полициска станица Тетово, директор на основно училиште во Тетово пријавил дека две ученички во 8-мо одделение му кажале дека нивната 14- годишна другарка