vesti24.mk

Tag : Темишвар

СВЕТ

Најмалку петмина Британци извршиле самоубиство откако станале жртви на девојка која не постои

Ferad Aruc
Најмалку петмина Британци извршиле самоубиство откако станале жртви на уцена на социјалните мрежи. Криминалните банди ги навеле да поверуваат дека девојката која ја запознале на...