vesti24.mk

Tag : Тони Цетински

ЖИВОТ

Погребан човекот кого го прегази Тони Цетински – никој од семејството не дојде на погреб

admin
62-годишниот Ибрахим, човекот кого Тони Цетински го прегази со автомобилот, е испратен денеска во вечниот дом. На гробиштата не се појавил ниту пејачот, ниту било