• Home
  • Упману Лал

Tag : Упману Лал

Uncategorized СВЕТ

Светски аларм, апокалипса која му се заканува на целиот свет: Остануваме без вода за пиење…

Ferad Aruc
Јужноафрикански Кејптаун е првата метропола во која што чешмите целосно ќе пресушат во април оваа година, а во голема опасност се и други повеќемилионски градови.