vesti24.mk

Tag : Успех

ЗАБАВА

Мудра приказна: Клучот за успехот лежи во една работа која многу често ја забораваме

admin
Еден бизнисмен се нашол во долгови преку глава и во својот очај, никако не успевал да најде решение за својата ситуација. Земал повеќе кредити, се...
Uncategorized

Верувале или не, тајната на вашиот успех се крие во прстите

admin
Фрустрациите се пројавуваат тогаш кога некој ја работи професијата којашто не му одговара на типот на личност. Сето тоа носи незадоволство, зарем не? Според поранешните...
ЗАБАВА

Што го прави еден тим успешен

admin
Првиот услов за успех на тимот е сигурноста, што значи дека членовите  на тимот треба да се чувствуваат слободни кога ќе сакаат да споделат некоја...