vesti24.mk

Tag : Уставни амандмани

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Собранието го утврди нацртот на амандманот за промена на името на државата

Ferad Aruc
Со 67 гласа „за“, четири „воздржани“ и 23 „против“ Собанието денеска на продолжението на 64-тата седница го утврди нацртот на амандманот 33 на Уставот на...