vesti24.mk

Tag : Учебници

ВЕСТИ

Бугарите ќе ни кажат какви измени да направиме во учебниците по историја, почнуваат од праисторијата и антиката

admin
Забелешките за праисторијата, антиката и средниот век ќе ги усогласуваат македонските и бугарските историчари на состанокот во Софија Праисторијата, антиката и средниот век се историските
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА СВЕТ

Бугарија доставила над 30 страници со забелешки за учебниците по историја во Македонија

Ferad Aruc
Бугарија достави над 30 страници со забелешки на учебниците по историја во Македонија, изјави бугарската вицепремиерка и министерка за надворешни работи Екатерина Захариева. На пратеничко