vesti24.mk

Tag : фикус

ЗАБАВА

Фикусот ќе ви порасне до таван – испрскајте го со оваа вода, ќе биде бујно и прекрасно

admin
Фикусот е омилена собна билка и спаѓа во фамилијата на дудинки (Moraceae), тоа е билка која се одликува со многубројни видови со различен раст и...
ЗАБАВА

Фикусот дома ќе ве заштити од немаштија, но овие работи треба да ги знаете за вие да го заштитите него

admin
Омилената куќна билка на многумина – фикусот, според Фенг Шуи носи многу среќа, здравје и благосостојба во домот. Сепак, важно е и каде ќе биде...
ЗАБАВА

Оваа билка мора да си ја купите за дома, носи среќа и го чува семејството од зло

admin
Фикусот е билка која сите треба да ја имаме дома. Според Фенг Шуи билките се неопходни дома, а фикусот носи радост, среќа и хармонија. Кога...
ЗАБАВА

Ова цвеќе го штити и чува семејството од зло, а ако го ставите во овој дел од куќата ќе се збогатите (ФОТО)

admin
Омиленото домашно цвеќе на многу жени е фикусот, но сите ретко знаат како тоа влијае на нив и нивниот животен простор. Според фенг шуи ова...
ЗАБАВА

Фикусот дома не смее да стои на одредени места – носи пари, мир и среќа

admin
Омилената куќна билка на многумина фикусот, според Фенг Шуи носи многу среќа, здарвје и благосостојба во домот. Сепак, важно е и каде ќе биде поставена...