vesti24.mk

Tag : Филип Димишковски

ВЕСТИ

Децата во болницата ќе ги потсетуваме на нивниот неуморен, смешен Фичо: Емотивни пораки за Димишковски

admin
Децата болни од леукемија се простија од Филип Димишковски, пренесе „Сано“ која ја има и родителската куќа за децата болни од рак. Тие добро го...