• Home
  • фитнес тренер

Tag : фитнес тренер

ЖИВОТ

Познатата глумица го запроси своето момче, но тој ѝ рекол “не”?

Ferad Aruc
Глумицата Кели Брук изјави дека го запросила својот долгогодишно момче Џереми Париси, а дека тој ја одбил. За разлика од повеќето жени кои со месеци