Tag : Флерт

ТЕХНОЛОГИЈА

Флертување со помош на Фејсбук: Нова функција за покривање на скандалот?

Ferad Aruc
Среде најголемиот скандал со податоци во историјата на фирмата, шефот на Фејсбук, Марк Закерберг, изненади со најавата дека најголемата социјална мрежа добива нова, флерт-функција. Тоа