vesti24.mk

Tag : Фондот за здраство

МАКЕДОНИЈА

Жан Митрев за порталот контрастав: Не разбирам зошто фондот за здравство не сака да соработува со мојата болница!

Ferad Aruc
Не разбирам зошто фондот за здравство не сака да соработува со мојата болница, поради тоа работиме само со 30% капацитет!