vesti24.mk

Tag : фризура за на плажа

МОДА

„Мокри“ фризури за претстојното лето

admin
Убава коса на плажа не мора да значи беспрекорна и уредна фризура. Сепак постојат одредени правила за креирање незадолжителна фризура. Носете шише (не со вода)...