vesti24.mk

Tag : ФХ Лидер

БИЗНИС ЕКОНОМИЈА

Во манијата со крипто-валути, сите заборавија на овој гигант кој соборува рекорди

Ferad Aruc
Акциите на компанијата Apple кон крајот на 2017 година, соборија нови рекорди и достигнаа цена од 177 долари, а аналитичарите сметаат дека веќе во јануари...