vesti24.mk

Tag : Хамлет

Uncategorized

Мајчиното млеко стана лек против ракот

admin
Супстанцијата „Хамлет“ за само неколку дена по инјектирањето врз болните го покажува своето успешно дејствување и ги уништува заболените ќелии. Според резултатите од едно истражување