Tag : Харвард

ЗАБАВА

Харвард ја пронајде: Ова е формулата за човековата среќа

admin
Секој човек ја сфаќа среќата на свој посебен начин, но научници од Универзитетот Харвард ја пронашле универзалната формула за сите вистински задоволства на човекот, а во неа