vesti24.mk

Tag : цветанка ласкова

ВЕСТИ

СДСМ ги разрешува Миле Зечевиќ, Цветанка Ласкова, Јован Деспотовски

admin
Освен генералниот секретар на партијата, Кирацовски, вечерва е разрешен целиот извршен одбор на СДСМ, што, според информациите, повлекува и разрешување на другите секретари на партијата...