vesti24.mk

Tag : Чај

ЗАБАВА

За секоја крвна група има соодветен чај кој и одговара

admin
Сигурно сте слушнале дека постои одреден диететски режим на исхрана по крвна група. Дали сте знаеле дека постојат и чаеви за секоја крвна група? Крвна