vesti24.mk

Tag : јаким неделков

ВЕСТИ

Наставниците утре НЕМА да примаат ученици: СОНК алармира дека се шират неточни информации, штрајкот е конечна одлука!

admin
Оставивме простор со очекување дека до крајот на оваа недела ќе изнајдеме заеднички прифатливо решение со надлежните, но изгледа дека преговорите денес завршуваат. МОН не...