vesti24.mk

Tag : Јово Вангеловски

ВЕСТИ

Вангеловски: „Рекет“ отвора сомнеж дека случаите по 30 јуни 2017 се започнати со цел да се злоупотреби СЈО

admin
Aферата „Рекет“ можеби докажува зошто Специјалното јавно обвинителство не го почитуваше начелното правно мислење на Врховниот суд дека СЈО не е овластен тужител по истекот...