vesti24.mk

Tag : Љубов и секс

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Исповед на хетеросексуална жена: „Прв пат имав односи со жена и беше фантастично”

admin
„Ова искуство ќе го паметам цел живот, беше нереално убаво и интензивно“, раскажала 39-годишната жена од Ријека која искусила секс со друга жена за прв