vesti24.mk

Tag : Њујоршка берза

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА СВЕТ ТЕХНОЛОГИЈА

Apple стана првата компанија која достигнала вредност од 1 трилион долари

Ferad Aruc
Apple стана првата компанија во Америка која достигна капитал од еден трилион долари на пазарот, победувајќи ги Мајкрософт, како и помладите ривали на пазарот на...