vesti24.mk

Tag : 24 милиони евра

ЖИВОТ

Мирка Федерере сопругата на Роџер Федерер била верена со султан! Оваа тајна долго ја криела од јавноста!

Ferad Aruc
Мирка Федерер, сопругата на Роџер Федерер е многу повеќе од обичните сопруги на спортистите. Според податоците на Гугл, минатата година била една од напознатите луѓе
МАКЕДОНИЈА

Во вторник ново позајмување од околу 24 милиони евра

Ferad Aruc
Во вторник Министерството за финансии повторно ќе се задолжи. Од домашните банки и осигурителни компании ќе земе заем од речиси 24 милиони евра. Ова ќе