vesti24.mk

Tag : 3 милијарди долари

СВЕТ

Путин и нуди на Бугарија 3 милијарди долари годишно – тројно повеќе од она што го добива од ЕУ!

Ferad Aruc
Руската влада достави предлог-амандман до Државната Дума. Предлог законот се однесува на трговија со нафта и природни суровини и е во согласност со претседателот, стои