vesti24.mk

Tag : 8-ми март

ЗАБАВА

Погрешно го славиме 8-ми март: Денот е борба за правата на жените, а не за цвеќе и бонбониери

admin
Иако главно се одбележува со подарување на цвеќе и бонбониери, овој празник треба да нè потсети на често загрозените права на вработените жени. Меѓународниот ден
ЗАБАВА

Секоја жена заслужува убави зборови: Испратете им некоја од овие пораки за 8-ми март

admin
Прочитајте неколку пораки со кои што можете да го честитате денешниот ден, а кај припадничката на понежниот пол на која што ќе и ги испратите,
ЗАБАВА

Најдобрите идеи: Што да ѝ подарите на дамата за 8-ми март?

admin
Без разлика дали една жена го празнува 8-ми март или не, таа ќе биде среќна доколку партнерот ѝ приреди мало изненадување. Ова се неколку едноставни,