• Home
  • Amazon Prime Air

Tag : Amazon Prime Air

СВЕТ

Каква идеја: Дроновите ќе слетуваат на камионите за да заштедат батерија

Ferad Aruc
Нова интересна идеја од Амазон – беспилотните летала кои што ќе вршат достава, ќе „автостопираат“ камиони, односно ќе слетуваат над нив за да заштедат батерија