vesti24.mk

Tag : Audi 2017

Uncategorized

Audi најиновативен бренд на Automotive Innovations Award 2017

admin
Втор пат по ред, Audi триумфира на „Automotive Innovations“ наградите за автомобилски иновации во категоријата производител премиум автомобили. Со тоа брендот со четири прстени уште