vesti24.mk

Tag : “Business of Fashion”

ЗАБАВА

Ким Кардашијан изгледаше повеќе од добро во жолто, но и таа го применува тајниот трик!

Ferad Aruc
На претставување на новиот број на магазинот “Business of Fashion”, Ким Кардашијан се појави во навистина провокативна, екстравагантна тоалета во впечатлива жолта боја. Воедно, Ким