vesti24.mk

Tag : “FilmConvert Competition 2018”

ВЕСТИ ЗАБАВА КУЛТУРА МАКЕДОНИЈА

Македонскиот „Dogs of War“ номиниран за најдобра кинематографија и уметничка насока: Се натпреварува за прво место на интернационален натпревар “FilmConvert Competition 2018”

Ferad Aruc
Македонскиот „Dogs of War“ номиниран за најдобра кинематографија и уметничка насока, а се натпреварува за прво место на интернационален натпрева FilmConvert Competition 2018. Дечките се...