vesti24.mk

Tag : Harbin Fashion Week

СВЕТ

Македонец ќе стане светски познат дизајнер

Ferad Aruc
Познатиот моден креатор Златко Јовановски беше поканет на Harbin Fashion Week во Кина. Откако ја виделе неговата колекција која беше презентирана на Модната недела во