vesti24.mk

Category : КУЛТУРА

КУЛТУРА

(ГАЛЕРИЈА) Алаѓозовски: Ужасна запуштеност на институцијата каде што се чува највредното наследство

hacci
Од увидот на поплавата во Музејот на Македонија: ужасна запуштеност на институцијата каде што се чува највредното наследство-напиша на својот фејсбук профил министерот за култура,