vesti24.mk

Tag : najdoktor.com

БАЛКАН

Македонец прогласен за најдобар хирург во Хрватска

Ferad Aruc
Толку човечност, великодушност и емпатија спрема пациент одамна немам видено. Ме оперираше и мене и моите двајца браќа, душа од човек. Многу ви благодарам докторе.