vesti24.mk

Tag : “Tully”

ЖИВОТ

Глумицата призна дека користи психоактивни супстанции

Ferad Aruc
Познатата глумица Шарлиз Терон признала дека користела психоактивни супстанции. Оскаровката открила дека нејзината мајка и таа имале проблеми со спиењето и дека користеле билки кои...