vesti24.mk

Tag : Victoria’s Secret

ЖИВОТ ЗАБАВА МОДА

Секс-Бомба: Има 30 години, а во животот била само со еден маж

Ferad Aruc
Кога помислувате на ангелите на Викторија, ретко на кого му проаѓа низ глава дека убавиците кои се заштитни лица на оваа куќа се всушност фамилијарни...
ЖИВОТ

Најзгодната “пензионерка” на светот се качила на мотор, а од позите кои ги прави ќе ви се заврти во глава

Ferad Aruc
Една од најубавите жени на светот снимила провокативна снимка за потребите на магазинот “Love”. “Love Magazine” објавил уште една секси снимка по повод претстојните новогодишни празници....