vesti24.mk

Tag : Volkswagen Arteon

АВТОМОБИЛИ ТЕХНОЛОГИЈА

Новиот Volkswagen Arteon: Иновативната технологија за заштита користи четири системи за помош на возачот

admin
“Автономно возење” – термин за кој во моментов се дискутира повеќе од било кој друг во автомобилскиот свет. Тој фасцинира и поларизира во еднаква мера....