ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

(ВИДЕО) ЈАНКО БУРЕК ДО ЛАТАС : Латас, ти не си учествувал на тендер, не си добил пари од државата и од буџетот! А КАКО ЛАТАС СТЕКНА 4 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА 3 ГОДИНИ БЕ СТОКО АПАШКА А?!

ECA

(ВИДЕО) ЈАНКО БУРЕК ДО ЛАТАС : Латас, ти не си учествувал на тендер, не си добил пари од државата и од буџетот! А КАКО ЛАТАС СТЕКНА 4 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА 3 ГОДИНИ БЕ СТОКО АПАШКА А?!

Loading...

Related posts