vesti24.mk
ЖИВОТ

(ВИДЕО) Јавете се на тeлефон ако сакате да бидете овчар за плата од 850 евра во Грција

ECA
” Кој сака работа како овчар нека ми се јави по телефон “, вели Бугаринот на видеото постирано на фејсбук. Тој работи како овчар во Грција и вели дека платата е 850 евра плус храна и цигари…Погледнете го видеото на чобанот Тома.

Loading...

Related posts