vesti24.mk
ЖИВОТ

Видео: Бебето плачеше на крштевка, попот се изнервира – сите ја осудија реакцијата

ECA
Сите бебиња плачат на крштевка, но овој поп ги премина сите граници. Додека детето плачеше тој видно нервозен се обиде да го стави ви водата. Снимакта го обиколи светот.

https://youtu.be/uB6Cgq7uH5g

Loading...

Related posts