vesti24.mk
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

(ВИДЕО) ГЛЕДА ЛИ ЗАЕВ ШТО ПРАВИ НАРОДОТ ПРЕД СОБРАНИЕ?! ДВЕСТА ИЛЈАДИ МАКЕДОНЦИ ВИЈААТ МАЌЕДОНСКО ОРО ПРОТИВ ХУНТАТА НА СДС ЗА СПАС НА МАЌЕДОЊА!!!

ECA

Ова е рајата на Палчо, Ефтов, Солзето и Бачев пред парлементот, се чини дека е се по жестоко. За МаЌедоња…долу хунтата.

Масовен протест против договорот со Грција

Едно чудо народ против влез во НАТО и ЕУ.Никаква друга Македонија, само библиска!

Posted by Seir on Sunday, 8 July 2018

Loading...

Related posts