ЖИВОТ

(ВИДЕО) И ги извадија двете очи, но сепак не ја изгуби животната радост

ECA

Колку и да звучи страшно, малото маче сепак не ја изгуби животната радост.

Кога го пронашле, било во тешка состојба и не знаеле дали воопшто ќе преживее.

Малата мачка имаше тешка инфекција на очите и беше полно со буви. Ветеринарите не се откажале од неа, туку се посветија што побргу да го излечат.

Малото Пеперс било многу очајно, но инфекцијата на очите не се смирила. Морале да и ги извадат две очиња за да состојбата не се влоши.

Колку и да звучи страшно, малото маче сепак не ја изгуби животната радост. Сјајно се опорави и сега е разиграно како и сите други мачки. Му требаше малку време да се навикне на животот без очи, но веќе сега покажува дека тоа не му претставува преголем проблем, и дека одлично ги користи останатите сетила за да нормално живее.

Погледнете го видеото:

Tiny Kitten Bounces Back After Losing Both Of His Eyes

This little kitten had to have both of his eyes removed, but that doesn't slow him down!

Posted by The Holidog Times on Saturday, 5 August 2017

извор:репортер.мк

Loading...

Related posts