ЗАБАВА

Видео кое ќе го чини многу: Ја снимал сопругата додека работи во кујна без долна облека, истото го објавил на интернет

ECA

Снимката која ќе ја погледнете во продолжение е направена со помош на мобилен телефон, меѓутоа снимателот и не би требало многу да се гордее со неа. Имено, тој доцна сфатил дека истата ќе го чини многу повеќе отколку што се надевал.

Всушност, станува збор за видео направено во домот на една млада брачна двојка и тоа додека сопругата ги средувала садовите во кујната. Чувствувајќи се удобно во својот дом, младата домаќинка работела без гаќички, носејќи само едена бела кошула и ништо повеќе од тоа.

Сопругот решил ова да го искористи за да направи видео-снимка со која на интернет би ги пофалил облините на својата жена. Меѓутоа, тоа го направи без нејзина дозвола и знаење, приоѓајќи ѝ шпионски одзади. Тој успеал да сними навистина „скокотлив“ материјал и без многу да размислува го објавил на интернет.

Меѓутоа, иако лицето на сопругата не се гледа во ниту еден момент, таа многу се налутила што била снимана без нејзино знаење, што дури почнала да размислува и за развод.

Се надеваме дека сопругот ќе успее да ја смири и разубеди, бидејќи во спротивно би загубил вистинска бомба.

https://youtu.be/9spk6d2A4AI

Loading...

Related posts