vesti24.mk
МАКЕДОНИЈА ТРАВЕЛ

ВИДЕО КОЕ ЌЕ ВЕ ОСТАВИ БЕЗ ЗДИВ: Македонија – неистражено богатство!

ECA

Во 16 минути прикажани се најубавите места во нашата Македонија- почнувајќи од Скопје преку многу манастири, планини, езера, реки и гастрономски уживања.
Погледнете ја приказната за Македонија и уживајте во сите убавини кои ги поседува нашата земја:

Macedonia!

Прекрасна промоција на нашата татковина. Сподели ако ја сакаш Македонија да види цел свет!

Posted by Новости МК on Monday, 6 March 2017

Loading...

Related posts