ВЕСТИ КУЛТУРА

(ВИДЕО) НАЈИСКОРИСТЕНАТА СКОПСКА ПЛАЖА: Вистинско место за релаксација на Скопјани

ECA

На само 20-тина километри од центарот на градот, реката Треска и езерото Матка се едни од најпосетуваните скопски места за викенд-релаксација.

Она што е интересно е дека оваа година скопјани ги надуваа гумите и ги распослаа пешкирите и направија вистинска атмосфера.

Па доколку сеуште немате идеја за одмор, реката Треска ве очекува!

Loading...

Related posts