КУЛТУРА

(ВИДЕО) Наскоро започнува нова македонска серија „Фамилијата Марковски“

ECA

Покрај бројните турски серии на Канал 5 наскоро ќе започне нова македонска серија која го претставува современиот, социјален, политички македонски живот.

Трилерот за серијата поледнете го долу во видеото.

https://youtu.be/SDAoYj1V4Vc

Loading...

Related posts