vesti24.mk
ВЕСТИ СВЕТ

(ВИДЕО) Погледнете реакцијата на човекот кој после 25 години поминати во затвор го прогласија за невин

ECA

На 5 октомври 2018 година, во Тексас, САД, Даниел Вилегас беше ослободен откако помина 25 години во затвор, обвинет за двојно убиство. Во видеото, можеме да го видиме емотивниот момент кога ја слуша пресудата, го прогласија за невин и сфати дека ќе биде ослободен.

Кој правосуден систем и кои пари ќе му ги вратат сега најубавите 25 години од животот назад?

Loading...

Related posts