ЗАБАВА

Видео: Понуда каква немате видено – добил бакшиш од 6.000 евра бидејќи му ја…

ECA
Необична кладба се случила во една српска кафеана, кога еден од гостите го повикал пејачот и му рекол дека ако ја погоди песната која ќе ја напише на ливче ќе добие бакшиш од 6.000 евра, а ако не ја погоди, за песната која ќе ја испее по свој избор ќе добие 50 евра.

Пејачот се согласил на сето ова и сепак успеал да ја погоди песната.

Гостинот без размислување му ги дал парите за кои се кладеле. Погледнете ја целата ситуација:

извор: маркукуле.мк

Loading...

Related posts